AĞIZ-DİŞ SAĞLIĞI VE MESLEKİ KARİYER PROJESİ BAŞLADI

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi işbirliğinde ilerleyen Gölcük Vizyon 2023 projesi kapsamında düzenlenen Ağız- Diş Sağlığı ve Mesleki Kariyer Projesi okullarımızda başladı. Proje, İlkokul 1. Sınıf öğrencilerinin ağız ve diş sağlığı konusundaki sıkıntılarının teşhis ve tedavisi , liseli öğrencilerimize de konunun uzmanlarıyla mesleki kariyer şeklinde ilerlemektedir. Programın açılışı Donanma İlkokulumuzda gerçekleştirildi. Programa Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nilgün Fığlalı, Proje yürütücüsü ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasin Kişioğlu, Kocaeli üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prf. Dr. Emre Özel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Naim Yüksel katıldı.