Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümümüzde KORDSA Yazılım Ofisi açılmıştır.

Teknoloji Fakültesi, Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü ve KORDSA arasında imzalanan iş birliği sözleşmesi kapsamında, Fakülte binası içerisinde “KORDSA Yazılım Ofisi” açılışı yapıldı. 3 Aralık’ta Teknoloji Fakültesi’nde yapılan açılışa; Rektör Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün FIĞLALI, KORDSA Avrupa, Ortadoğu, Afrika (EMEA) Genel Müdür Yardımcısı, Volkan ÖZKAN, KORDSA Türkiye İnsan Kaynakları ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eray KARADUMAN, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Arif ÖZKAN, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali TÜRKCAN, KORDSA Türkiye IT Grup Müdürü Fatih AKAR, KORDSA Türkiye IT Müdürü Emre ÇELİK, Bilişim Sistemleri Müh. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil YİĞİT, Bilişim Sistemleri Müh. Bölüm Öğretim Üyeleri, KORDSA IT ekibi ve öğrenciler katıldı. Açılış ile ilgili konuşan Dr. Öğr. Üyesi Adnan SONDAŞ, “2015 yılından beri KORDSA Türkiye IT Müdürü Emre ÇELİK’in de desteği ile birçok çalışmalar yaptık. Bu kapsamda bölümümüzdeki bazı öğrencilerin Proje, Staj ve İşyerinde Mesleki Eğitim derslerini KORDSA bünyesinde yaptırdık. Bu iş birliği esnasında bizleri çok iyi ve başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimiz sayesinde de bugün ofis açılışımızı gerçekleştirdik. Açılan bu ofis sayesinde iş birliğimiz bir adım daha ileri gitmiştir. Ofiste, öğrencilerimiz ders dışında kalan zamanlarda, yarı-zamanlı olarak çalışacak ve KORDSA personeli olarak gerekli IT projelerine destek verecekler” dedi.