KOU
Teknoloji Fakültesi

FAKÜLTEMİZ AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI

2 Kasım 2016 tarihinde yapılan Fakültemiz Akademik Genel Kurul toplantısına Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Fatih Akbulut ve Fakültemizin öğretim elemanları katıldı. Akademik Genel Kurul toplantısında, her bölümde 2015-2016 yıllarında en çok SCI kapsamında yayın yapan ve proje faaliyeti bulunan öğretim elemanlarımıza ve fakültemizde özverili çalışmalarından ötürü idari personelimize başarı belgeleri verildi.

Dekan Yardımcımız Yrd. (Doç.) Dr. Hikmet Hakan GÜREL hocamızın sunuculuğunda gerçekleştirilen Akademik Genel Kurul'da, Dekanımız Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR, Fakültemizin akademik ve eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel durumu hakkında bir sunum gerçekleştirmiştir. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ'nün konuşmasıyla devam eden akademik kurul toplantısı, Teknoloji Fakültesi'nde en çok proje ve yayın yapan öğretim elemanlarına başarı belgelerinin takdim edilmesi ile son bulmuştur.

Prof. Dr. Engin ÖZDEMİR                                           Prof. Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Fakültemizde 2015 - 2016 yıllarında en çok proje ve yayın yapan öğretim elemanları:

Prof. Dr. Durmuş KAYA

Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM

Doç. Dr. Serdar KÜÇÜK

Doç. Dr. Hikmet Hakan GÜREL

Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir CENGİZ

Yrd. Doç. Dr. Ertan ALPTEKİN

Arş. Gör. Tuba ÇAYIR

Arş. Gör. Ahmet Serhan HERGÜL

Ödül alan idari personelimiz:

Bahar ÖZTÜRK